Анцузи кадем за мача на Кобрата

Родната агитката наема коли от Берлин до Шверин

Анцузи кадем за мача на Кобрата | StandartNews.com

Специални анцузи са били ушити за мача на Кубрат Пулев срещу Тони Томсън, научи "Стандарт". Какво представляват облеклата ще бъде изненада, но всички се надяват да донесат късмет на българския профибоксьор.

Миналата година за двубоя на Кобрата срещу Александър Устинов родната агитка потегли за Хамбург с фланелки с надпис PULEV TEAM, също направени конкретно за срещата. Днес рано сутринта 15 българи, водени от Тервел Пулев, потеглят за Германия. Родните фенове на боксовата ни машина ще носят със себе си трикольора. От Берлин до Шверин, където ще се състои мачът, групата ще наеме коли. Очаква се и огромен брой българи от чужбина да ударят рамо за ключовия сблъсък днес. Двубоят ще се предава по "Диема". Студиото започва в 20,30 ч, а гост коментатор ще бъде Петър Лесов. Мачът ще се излъчва пряко и по германската държавна ARD.

При победа Кобрата ще стане претендент на Международната боксова федерация за световните титли на Владимир Кличко, ако украинецът успее да ги защити срещу Александър Поветкин.

"Кубрат е добре, няма контузии, има настроение. Чуваме се непрекъснато. 12 рунда не са малко, да се надяваме американецът да сгреши първи. Тактиката за мача е направена, въпросът е Кубрат да влезе в ритъм, с който да излъже съперника. Ще бъде тежък мач с класен противник", каза треньорът на националните ни отбори Михаил Таков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай