Анонимници ползват "Левски" за параван

Анонимници ползват "Левски" за параван | StandartNews.com

Чакаме отговори от четирима, обяви Гонзо

"Левски" за пореден път е жертва на мениджъри, които опитват да издействат по-добри условия за клиентите си като размахват оферти от "Герена". Спортният директор на "сините" Георги Иванов се включи по "Гонг", за да разкрие Томас Брумс. Агентите на холандеца се похвалиха, че от "Герена" били готови да платят 300 000 евро за него.

"Нямаме такива пари, които да дадем на един отбор. Томас Брумс не съм го и чувал. Имаме набелязани играчи, но чакаме нещата да станат. Тези неща трудно се случват между Коледа и Нова година. Ще чакаме 4 януари", каза още Гонзо. Той разкри, че един от вариантите за нападател е българин. Търсят се и защитници, защото в момента на "Герена" имат играч в центъра на отбраната - Карнер.

"Белаид не можем да го спрем. Има обещания. Думите се спазват. Няма да ходи в "Родъръм", а в друг отбор. Данчо Милиев има договор до 31 декември. Не сме решили какво ще правим с него", продължи Иванов. Той обяви, че все още се водят преговори за раздялата с Китанбала и Диаби, които бяха привлечени през лятото. "Грешки винаги стават. Не мога да приема обаче обвиненията на Китанбала, че му е виновен Стойчо Стоев. Играчите трябва да търсят проблемите в себе си", отсече Гонзо.

"Приемам "Литекс" да остане в "А" група, но това ще е компромис. После ще има втори, трети, а точно затова стигнахме до тук", завърши спортният директор на "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай