Аниете умува още 48 часа за "Левски"

Аниете умува още 48 часа за "Левски" | StandartNews.com

"Сините" се сбогуват с още двама на сбора

Антонио Аниете и Роман Прохазка си издействаха нова отсрочка от "Левски". Двамата са поискали още два дни за размисъл на последните предложения, които им бяха отправени от шефовете на клуба през уикенда. От "Герена" правят всичко възможно, за да задържат поне един от двамата. Правят се опити в отбора да остане и Веселин Минев. Защитникът също не бе доволен от първоначалната оферта, която му бе направена след края на сезона. В "Левски" обаче са уверени, че е размислил.

Стойчо Стоев ще изведе играчите, макар и в доста оредял брой, в понеделник в 18,00 часа. Вместо "добре дошли двама ще получат потупване по рамото за сбогом. Става въпрос за Нину и Гикиевич. Първият така и не успя да се наложи в състава, полякът пък стана ненужен, след като се забърка в скандал със Стойчо Стоев. Все още не е ясно и положението на Луис Педро. Холандецът не бърза да си тръгне от "Левски" и иска да остане. За да може Стоев да проведе пълноценна тренировка в първия тим ще бъдат привикани още няколко юноши. Следващата седмица обаче се очакват още нови попълнения. Водят се преговори с трима българи, както и няколко чужденци.

Нов на "Герена" ще къса мрежи

Идвам, за да вкарам много голове, обяви Денис Махмудов. Македонецът с холандски паспорт дойде днес преди обед в София. Той започна медицински прегледи, а днес се очаква да подпише със "сините". "Радвам се, че идвам в "Левски". Обичам да играя напред. Искам да вкарам много голове тук", каза Денис, който за последно е ритал в "Спарта" (Ротердам). "Сините" се надяват и за успешен финал с Марсел Апиа. Немецът искаше да обиколи София, преди да каже "да" на столичани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай