Аниете скъса с "Левски"

Аниете скъса с "Левски"  | StandartNews.com

Голмайстор номер 1 на България за изминалия сезон Антонио Аниете отхвърли и последното предложение, което му бе направено от "Левски", макар че щеше да се радва на най-добрите условия в клуба. Това обяви спортният директор на "сините" Георги Иванов.

"Разбирам го, той е на 30 години и явно ще търси на друго място, и е нормално да иска, още по-добри условия. Намаляваме на всички заплатите, а неговата си остава добра", каза Гонзо.

"Не съм притеснен, че има само толкова играчи на първата тренировка. Все още сме в началото. Поели сме труден път, и търсим играчите, които са ни нужни. Затова нека да не се създава истерия или да ни подлагате на натиск. Най-лесното бе да докараме 20 души, а и повече, за да ги снимате. Искаме хора, които във всеки мач ще играят само за едно - победата. А биеш ли във всеки мач, естествено, ставаш и шампион. Стойчо Стоев има цялото време на света, за да създаде именно такъв отбор", каза Георги Иванов.

Той допълни, че не може да приеме факта, че родни футболисти се опитват да извиват ръцете на "сините" за по 1000 лева.

"За да играеш в "Левски" трябва да имаш и мотивация, а не само да мислиш за пари. В труден период сме, но не мога да приема такива неща", завърши Гонзо и обяви, че сините гледат над 200 играчи, от които ще бъдат избрани правилните хора за "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай