Анчелоти за Чичарито: Страхотно решение

Анчелоти за Чичарито: Страхотно решение | StandartNews.com

Наставникът на "Реал" Мадрид Карло Анчелоти се изказа изключително ласкаво за нападателя Хавиер Ернандес, след като мексиканецът вкара гола, с който "балета" се класира на 1/2-финалите в Шампионската лига. Чичарито бе точен в 88-ата минута на реванша срещу "Атлетико" Мадрид снощи. "Реал" победи с 1:0 и продължи напред в турнира, тъй като първият мач приключи при нулево равенство.

"Чичарито бе фантастично решение. Той игра много добре. Заслужаваше го, тъй като не получава много игрово време от началото на сезона. Когато му казах, че ще играе, той бе готов. Той е голям професионалист, много се радвам за него", каза Анчелоти след края на мача.

Нападателят леко накуцваше след гола си, но италианският спец добави, че става дума за умора, тъй като играчът не е свикнал да е на терена цял мач.

"Като цяло изиграхме добър мач. Контролирахме мача от началото. Владеехме топката. Не им оставяхме шансове за контри. Бяхме силни при статичните положения и в крайна сметка намерихме решение", каза още наставникът на кралския клуб.

"Да играеш с 10 души е по-трудно, разбира се. Не знам дали Арда Туран бе изгонен правилно или не, но решението е на съдията. Двубоят бе с голям залог, но играчите показаха феърплей", коментира още Карло Анчелоти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай