Анчелоти: Тактиката ни дава увереност

Анчелоти: Тактиката ни дава увереност | StandartNews.com

Мадрид. Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви след победата на Реал с 1:0 над Еспаньол, че успехите до момента се базират на тактиката, с която играе отборът.

Победата с 1:0 беше осма поред без „белия балет" да допусне гол, а Анчелоти е уверен, че това се дължи на тактиката на „белите".

„На този етап нашата тактическа система ни дава увереност. Имаме добър баланс в защита, целият отбор работи, за да отнеме бързо топката. Вижда се подобрение в нашето ядро, заяви италианецът.

„Сега ни предстои много важен и труден мач, а гостуването на Атлетик Билбао не е лесна задача за който и да е. Барселона загуби там. Имаме увереност, желание и ентусиазъм, за да направим нужното за победата", каза Анчелоти.

След победата Реал продължава на полуфиналите от турнира за Купата на Краля, където ще чака победителя от двойката Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао.

В другите четвъртфинални двубой след първите срещи Барселона победи Леванте с 4:1 като гост, а Реал Сосиедад се наложи с 3:1 над Расинг Сантандер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай