Абрамович бие шута на Моуриньо при загуба от "Ливърпул"

Абрамович бие шута на Моуриньо при загуба от "Ливърпул" | StandartNews.com

Собственикът на "Челси" Роман Абрамович е готов да се раздели с мениджъра на "сините" Жозе Моуриньо при загуба на неговите футболисти от "Ливърпул", съобщава "Мирър". Абрамович е разтревожен от слабите резултати, както и от поведението на Специалния, който през уикенда бе изгонен в лондонското дерби с Уест Хем и рискува ново наказание от ФА.
Невъздържаните реакции на португалеца дадоха своето отражение върху играчите, което личи от големия брой картони, които те получиха по време на въпросната среща с "чуковете".

Според "Дейли Мейл" на "Стамфорд Бридж" вече обсъждат вариантите за евентуалната компенсация, която може да бъде предложена на Моуриньо. Жозе подписа през лятото нов четиригодишен договор на обща стойност 30 милиона паунда.

Имената на Карло Анчелоти и Гуус Хидинк са спрягани като най-вероятните наследници на Моуриньо, още повече че двамата в момента са свободни. Съществува вариант и да се назначи временен мениджър до края на сезона, след което да се направи опит да се привлече някой измежду Пеп Гуардиола и Диего Симеоне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай