А това не е ли расизъм? Европа обяви всички българи за "животни"

Брутални прояви от медиите основно на Острова

А това не е ли расизъм? Европа обяви всички българи за "животни" | StandartNews.com

Страхотна демонстрация на расизъм спрямо България се видя в цяла Европа след мача срещу Англия (0:6), който се игра в София. Припомняме, че той бе спиран на два пъти заради расистки скандирания. Медиите из цяла Европа излизат с новини относно скандала, но стана ясно, че нашите проблеми с расизма са нищо в сравнение на тези в Англия, тъй като ксенофобията на Острова достигна невиждани за Европа върхове.
Става въпрос за днешните публикации в едни от най-големите британски вестници. Медиите на Острова поставят под общ знаменател всички българи, обиждайки ги на “животни” и “расисти”.

Няколко часа преди двубоя на „Васил Левски“ английски гражданин почина след употреба на огромни количества алкохол и упойващи вещества. Преди да почине запалянкото буквално вилня в “Пирогов” и се наложи полицията да се намесва. Въпреки това, нито една българска медия обаче не си позволи да сложи някакъв епитет на англичаните като “наркомани” или “алкохолици”.
По подобен начин бе процедирано и със зверствата на британците в Прага и София, част от които застрашиха здравето и живота на гражданите.

И след всичко това нито една медия в Европа не си позволи да сложи всички англичани под общ знаменател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай