72 години от основаването на ЦСКА

Ръководството на червените поздрави своите верни привърженици

72 години от основаването на ЦСКА | StandartNews.com

Ръководството на ЦСКА поздрави своите верни привърженици по повод 72-годишнината от създаването на столичния гранд. Ето какво написаха "червените" на официалния си сайт:

"През годините ЦСКА е имал водеща роля в българския спорт и се е утвърдил като един от най-успешните клубове в Европа със своите отличия във всички спортове.

Заслугата е на нашите велики състезатели, треньори и ръководители, но и на Вас - всеотдайните привърженици, които сте били винаги неотлъчно до клуба, както при успехите, така и в тежките моменти.

Убедени сме, че независимо от настоящите трудни времена за обществото ни, свързани с пандемията от COVID-19, Вие ще продължите да ни подкрепяте всеотдайно и безрезервно, както и досега.

"Честит празник на феновете и ръководството, нека да са здрави всички. Обстановката е по-друга в момента - заради вируса няма спорт, така че гледаме стари световни и европейски първенства, връщаме се много назад.

Аз с ЦСКА и националния отбор съм минал по всички успешни пътеки, но и по криволичещи улици като тези в Неапол." каза почетният президент на "червените" Димитър Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай