7 съвета за печалба от спортни залози

Тези съвети ще ви помогнат да извлечете максимума от вашето хазартно изживяване

7 съвета за печалба от спортни залози | StandartNews.com

Хазартът по своята същност е рискован начин да печелите пари. Но когато се прави разумно, това може да бъде и забавно и вълнуващо начинание. Но как да извлечете максимума от залога си? Кой е най -добрият начин да надхитрите  букмейкърите?

Всичко е в намирането на най -доброто съотношение цена / качество. Независимо дали това са правилните цени, подходящите пазари или дори най-доброто време за залагане, тези съвети ще ви помогнат да извлечете максимума от вашето хазартно изживяване.

1. Проучете добре спорта, на който ще залагате

Не става въпрос само за това кой отбор по футбол е спечелил последните си шест мача, но и колко добре са играли в нападение и в защита. Дали играчите са добри или просто са изкарали късмет? Кой тенисист е в добри отношения с треньора си?  Това са въпроси отговорите, на които ще ви информират как да залагате интелигентно.

2. Фаворитът не винаги печели

Това изглежда очевидно, но е трудно за всеки играч да пренебрегне коефициентите, които букмейкърите са дали. Добър пример е мачът между Рафаел Надал и Фабио Фонини на Barcelona Open. Според специалистите от сайта на Bwin Надал беше абсолютният фаворит с коефициент 1/10. На пръв поглед това има смисъл. Надал е кралят на глинената настилка и печели този турнир рекордно осем пъти. Това, което букмейкърите бяха пренебрегнали, беше, че Фонини победи Надал точно на същата настилка само няколко месеца по -рано в Рио де Жанейро.

3. Не се придържайте само към един букмейкър

Голям акцент пада върху лоялността към определен букмейкър в бизнеса със залагания. Тъй като това е доста конкурентен сектор, букмейкърите  ще се опитат да ви привлекат да залагате при тях и само при тях. Независимо дали това е чрез различни схеми за лоялност или специални оферти, целта е една и съща. Винаги разглеждайте и офертите на други букмейкъри. Някои например ще удвоят коефициентите, ако играчът  отбележи два пъти и ще ги утроят, ако същият отбележи за трети път. Винаги проучвайте кои оферти са най –добрите за всеки даден мач.

4. Колкото по -малко селекции, толкова по-добре

Това е нещо, което макар да изглежда разумно, играчите забравят през цялото време. Колкото по -малко селекции включите в залога си, толкова по -голям е шансът ви да спечелите.

5. Уверете се, че разбирате пазарите

Честа грешка е залогът за полувреме/пълно време срещу спечелването на двете полувремена. Ако направите HT/FT залог, вашият отбор просто трябва да спечели на полувремето и след това да спечели мача.

Ако подкрепяте отбора си, за да спечелите и двете полувремена, вие залагате те да спечелят първото полувреме и второто полувреме поотделно. Отборът трябва да вкара повече голове от противника си в двете полувремена, за да спечелите залога си.

Това е фина разлика, но разочароваща за играчите, които търсят печалби, когато отборът им води 2-1 на полувремето и спечели мача 2-1. Резултатът от второто полувреме трябва да е бил 0-0 и затова залогът пада.

6. Не залагайте емоционално

Може би наистина искате отборът ви да спечели. Искате го толкова силно, че дори започвате да се убеждавате, че е възможно. Преди да се усетите, вярвате в това толкова много, че сте вложили всичките си пари, което е много рисковано, защото може да загубите всичко

7. Изберете точния момент, когато да заложите

Трудно е да се определи точното време за поставяне на залога. Повечето букмейкъри променят коефициентите си или имат специални оферти преди популярно събитие. Някои ще направят това за целия ден на самото събитие. Други - на определен период от време на случаен принцип. Ако това събитието е особено популярно, букмейкърите почти сигурно ще предлагат оферти, предназначени да ви убедят да заложите колкото се може повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай