600 мериха сили в три спорта в Пловдив

600 мериха сили в три спорта в Пловдив | StandartNews.com

Пловдив. Точно 600 души участваха днес в Пловдив в третият турнир от веригата спортни празници „Спортувай с Изи Кредит в твоя град". Организатори на събитието са „Изи Асет Мениджмънт" АД (Изи Кредит) и Асоциация спорт в свободното време, с любезното домакинство на Община Пловдив.

Спортистите мериха сили в лека атлетика – крос, баскетбол 3 на 3 и колоездене. Проявите им бяха аплодирани от многобройната публика, събрала се на Гребния канал. А за най-малките се грижеха и забавляваха професионалните аниматори – Мики и Мини Маус.

След завършването на състезанията всички призьори бяха наградени от футболната легенда на Пловдив Петър Зехтински – директор дирекция „Спорт и младежки дейности" към Община Пловдив, и Лилия Томова – европейска шампионка по лека атлетика.

Най-добрите трима състезатели в лека атлетика и колоездене при жени и мъже над 18 год. , както и шампионите над 18 год. при баскетбола 3 на 3 добиха правото да участват в националните финали на „Спортувай с Изи Кредит в твоя град" през юни в к.к.Албена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай