2500 наши викат за "Лудогорец" на "Местая"

2500 наши викат за "Лудогорец" на "Местая" | StandartNews.com

2500 българи ще викат за "Лудогорец" на "Местая" въпреки негативния резултат в първия мач. Интересът сред родните емигранти е огромен. 1500 от тях вече са закупили билети от по 10 евро. За останалите са направени заявки, така че "Лудогорец" ще напълни на 100% трибуната, полагаща им се по правилник на УЕФА.

 

Интересът не учудва никого, тъй като в региона е пълно с български емигранти. В тази област на Испания отстъпваме по брой само на комшиите от Румъния. За сравнение не повече от 20 тийнейджъри драха гърла за "прилепите" в София. Трябва да им се признае, че показаха богат репертоар и не спряха да викат 90 минути. В ложата също имаше десетина испанци, живеещи у нас.

 

Не кълват, радват се "прилепите"


Испанските медии засипаха с хвалби "Валенсия" след убедителния успех в София. "Тимът на "Валенсия" победи безобиден български "Лудогорец". Оказа се, че "орлите" от Разград не кълват", пише "lavanguardia". "Въпреки че "Валенсия" игра с човек по-малко от 23-ата мин, класата си каза думата", допълва изданието. В. "Марка" също похвали отбора на Пици. "Тактически грамотен, "Валенсия" почти се класира още след първия мач", пише изданието. "Валенсия" мина през София и с 10 души", добавя в. "Ас". "Силна серия за "Валенсия", пише "Мундо Депортиво".

 

И Пици впечатлен от феновете ни


Треньорът на "Валенсия" Хуан Антонио Пици също остана много впечатлен от препълнения стадион "Васил Левски". "Играхме с човек по-малко пред тази невероятна публика. Атмосферата бе страхотна. Наистина съм изключително доволен от успеха. Почти сигурно продължаваме напред, но не всичко е предрешено. Остават още 90 минути. Още не си правим сметки, че сме в следващата фаза. "Лудогорец" е малък отбор, от малък град. Два пъти са шампиони. С времето ще покажат, че растат", каза Пици. "Само поисках обяснение от съдията защо изгони Кейта. Той ми каза, че бил последен в защитата", добави треньорът на "прилепите".

 

Разград чакат орела за мача с "Литекс"


Разград чака орела за мача с "Литекс" след седмица. Шампионите приемат вторите за първенство, след като преди това гостуват в Ловеч за Купата. Очаква се Каракартал, както го нарича треньорът му, да прелети над стадиона на лудогорци за кеф на местните. Първо обаче трябва да бъде подписан договор и от клуба не избързват с новината, споделиха тартори от агитката. Орелът на испанеца Хуан взриви 42-те хиляди зрители в четвъртък вечер със зрелищен полет между секторите "А", "Б" и "В". Той обаче не кацна на предвидената стойка, а си хареса точката на дузпата пред южната трибуна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай