Пратили Кобрата в болница със съмнения за счупен нос

Пратили Кобрата в болница със съмнения за счупен нос | StandartNews.com

Българският боксьор Кубрат Пулев е бил изпратен за преглед в болница след края на двубоя с Владимир Кличко. Това е преценил лекаря на ринга доктор Щефан Бок.

„Има съмнения за счупен нос и фрактура на скулата. Мозъкът също трябва да бъде прегледан за травми", обяви медикът пред световните медии.

Няма счупвания по лицевата част на Кубрат. След скенер и обстоен медицински преглед става ясно, че нашето момче има само рани и хематони по главата, съобщи БНТ.

От своя страна победителят в мача Владимир Кличко заминал веднага за Нешвил (САЩ). Там се намира неговата приятелка Хейдън Пенетиер, която скоро трябва да роди и затова не присъства снощи в залата в Хамбург.

„Ти си моят победител!", написа фолк певицата Андреа от профила си в социалната мрежа Фейсбук. През целия ден там тя оказваше своята подкрепа към гаджето си Кубрат Пулев. Тя също не бе на мача. 

Кобрата обеща още преди да насрочат мача, че веднага ще се ожени за Андреа, ако бие Кличко. Снощи обаче той претърпя поражение и мечтата на певицата за пищна сватба ще остане отново на заден план.

Тепърва Кобрата ще се възстановява след снощия мач, а някой от бъдещите му успехи може пък да го тласне към венчилото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай