Четвъртък,

Първа инвестиционна е Банка на годината

От: Failed to load user -
3210
Първа инвестиционна е Банка на годината
A
A
A

София. Първа инвестиционна банка грабва приза "Банка на годината" 2011 г. навръх 20-ата годишнина на престижните награди, организирани от Асоциация "Банка на годината" с медийната подкрепа на "Стандарт". Наградата се връчва на галацеремония в София тази вечер.

Освен основната награда се раздават още шест отличия. В категория "пазарен дял" отличието отива отново при ПИБ. "Банка на клиента" става УниКредит Булбанк, след като събра 8 хил. гласа на потребителите в интернет от общо над 25 хил. гласували. В категорията "динамика на развитието" приза грабва Корпоративна търговска банка, а за "чуждестранен банков клон" беше отличена Ситибанк Н.А - клон София. Райфайзенбанк заслужи за втора поредна година приза на "Тайния клиент".

Тази категория е доста интересна, тъй като в името на наградите се извършва уникално маркетингово проучване чрез тайни клиенти, които попълват въпросник за качеството на обслужването, който е съставен от над 50 различни въпроса. В това проучване са били включени над 500 банкови клона в София и страната. Радостта за Райфайзенбанк не свърши дотук, тъй като отличието в категория "ефективност" попадна също в техните ръце. Победителите в категориите (без "Банка на клиента") са избрани от престижно жури, сред което личат имената на Валери Димитров - председател на Сметната палата, Васил Велев - председател на Асоциацията на на индустриалния капитал в България, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация "Буров" и др.


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички