Бетонът на Кокала спря "Левски"

Бетонът на Кокала спря "Левски" | StandartNews.com

"Левски" направи голяма грешна стъпка. "Сините" бяха спънати от Емил Велев и неговия "Монтана" с 0:0 на "Герена". Бетонът на Кокала сработи и пропуски на Божидар Краев, Венци Христов, Мигел Бедоя и Франсис Нар не помогнаха. Накрая и капитанът Роман Прохазка уцели вратаря Христо Иванов на гостите от чиста позиция. Мачът приличаше страшно много на домакинството срещу "Пирин" (0:0) миналата есен. Тогава "сините" мачкаха цял мач, но не успяха да вкарат. Както и срещу "орлетата", "Левски" дори можеше да загуби. Но гостите от "Огоста" не успяха да реализират положението си чрез Сергей Георгиев.

"Защо не бихме? Второто полувреме бързахме много. Вместо обаче да се получи офанзивна мощ, ние си пречихме. Липсата на трима основни футболисти също си оказа влияние. Но трябва да се справяме. Не бяхме спокойни и уверени в крайната фази. За съжаление допускахме много грешки", призна треньорът на "сините" Стойчо Стоев.

"Но това е един мач. Сега гледаме към следващия. Нападателите все още не са готови на 100%. Принудени сме да се опитваме да налагаме някакъв стил с играчи, които все още не могат да помогна. Нямам твърде много опции за поста нападател. Още с отнемането на точките се предопредели титлата. Но не бих казал "край" със сигурност. Все още имаме мачове. Но сега е по-важно да изградим отбор, който да може да играе силно в Европа", добави Стоев.

"Крайно време беше да вземем точки някъде. Не е нищо особено, че спечелихме нещо тук. Но със зъби и нокти ще се борим за всяка една точка, за да може да оцелеем. Победите също ще дойдат", заяви треньорът на гостите Емил Велев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай