Петък,

Белите не могат да раждат

От: Failed to load user -
14147
Белите не могат да раждат
A
A
A

Шумът покрай Жерар Депардийо и Бриджит Бардо е като капките на чешмата, от които никой не чува цунамито. Един учен, историкът професор Трендафил Митев, изговори цунамито онзи ден, но никой не му обърна внимание. Той каза просто: "България има проблем на проблемите. Ние се топим като държава, изчезваме като нация с всеки изминал ден." От 1945 година ние не сме имали такава ниска раждаемост, колкото през миналата година. А 1945 година беше военна година. Десет процента - това е спадът, разликата между 2011 и 2012. Медиите пишат самодоволно - "рекорд!".

Успокояваме се сякаш, че и други нации изчезват. Успокояваме се с идеята, че просто вече белите не могат да раждат. И така или иначе бъдещето на човешката кожа е кафяво. От друга страна, обаче светът ражда на поразия - през 2050-а на планетата ще живеят само 9 милиарда души. От тях българите ще са 4 милиона. В това число 3 милиона пенсионери и един милион цигани. Аз ще бъда един от тях, ако нямам късмет. От пенсионерите, де да бях от циганите. Ние напоследък сме нация, която с поведението си твърди, че

нямаме нужда от държава и от територия

Бяха споменати демографски цифри за всичките ни съседи. Никой обаче не спомена Турция. На нейния фон ние просто трябва да се предадем. Генетично предателство. Да вдигнем ръце и да плачем. Вместо това - пием и отъпяваме. Няма нужда от статистика, за да се разбере, че интелигентността на населението намалява. Намаляла е последните десет години. Ще намалява още. За какво ни е интелигентност? Ние си отиваме. Щеше да е прекрасно, ако се раждахме по много и все по-тъпи. А ние умираме по много и - все по-тъпи.

Учените дефинираха и другия проблем, по който никой не говори, за да не го помислят за расист. У нас има хора, казват учените, които "превърнаха раждането в професия - създава се биологична маса, която не продължава интелектуалното си развитие". Дори и това не променя картинката - българите не щат децата си. Рекорди в абортите. Рекордна емиграция. Рекордно много семейства с по едно дете. Рекордно много двойки, живеещи без брак.

А Господ гледа отгоре тих и невъзмутим

Попове и вещици твърдят - нацията, на която така много й харесваха комунизмът и безбожието, просто ще изчезне. Така е наказана, така ще стане.

Положителните новини - към 90 хиляди македонци взели български паспорти. Аз не съм срещнал нито един. Всички заминаха. Другата положителна новина - Бриджит Бардо щяла да стане българка. Защото искали да й приспят слоновете. Това е разказан тъп виц на фона на срутващите се български небеса. За какво ви е Бриджит Бардо? Тя ли ще дойде да ражда, да позамести българската майка юнашка по член 64-и?! За всичко са виновни жените. И мъжете. Девизът днес е - едно дете и много, ама много бяла и черна техника.

Някой трябва да го каже, въпреки че не България има най-големия проблем от държавите на планетата. Милата ни родина прилича на остаряваща туземка, заразена с едрата шарка на новия свят. И точно така се държи - сякаш нищо не разбира и сякаш е прокълната. У нас белите не могат да раждат. Ще кажете, че навсякъде е така. Но у нас най-много белите не могат да раждат. Трайно, упорито и непрестанно прирастът ни намалява - по-малко от 62 хиляди бебета се родиха миналата 2012 година. По-малко от един стадион, по-малко от феновете на Азис във Фейсбук, по-малко от тоновете ракия, които се пият наоколо. Безплодната майка България, която кълчи кълки и щрака с пръсти. Така ще я запомнят на последното българско гробище, след само 100 години.


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички