Шок! Простреляха жена на новогодишно хоро

Куршумът все още не е изваден от тялото на жената

Шок! Простреляха жена на новогодишно хоро | StandartNews.com

Жена беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон, информират от NOVA.

Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града. В първите минути от новата година съседи се събират, за да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато изведнъж една от жените се свлича на земята.

Първоначално хората смятат, че на 42-годишната Теодора ѝ е прилошало. Впоследствие в Спешна помощ виждат продупченото ѝ яке, както и следите от кръв.

"Гледахме ги как се веселят и виждам как политна и се свлече. То стана за секунди. В първия момент си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв", разказа Неврие Сабриева - съседка на пострадалата.

"Аз бях вътре в гаража и беше сложено за почерпка. Изведнъж ми казаха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че е паднала. То в клипа се чува, че някой отзад гърми. Може да е гръмнал някой на посоки", смята Мирослав Тодоров – съпруг на простреляната.

Куршумът все още не е изваден от тялото на жената, която обаче е без опасност за живота. Предполага се, че изстрелът е произведен случайно в разгара на празненството. От полицията и прокуратурата отказаха коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай