Затварят Летище Бургас, какво става

Аеропортът ще възобнови дейността си на 30 март

Затварят Летище Бургас, какво става | StandartNews.com

От днес Летище Бургас ще бъде временно затворено за извършването на дейности по подръжка, свързани с подобряване на безопасността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на летния сезон. Аеропортът ще възобнови дейността си на 30 март, съобщиха от дружеството концесионер "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД.

Припомняме, че на среща с туристическия бранш през февруари изпълнителният директор на дружеството д-р Франк Кванте съобщи, че на 31 март тази година на бургаското летище трябва да кацне първият самолет от Полша за сезона на авиокомпанията "Райънеър" (Ryanair). 

От общинската администрация в Бургас съобщиха, че за времето на ремонта до 30 март спирката на градския транспорт пред Терминал 2 на летището няма да бъде обслужвана. Автобусите по линии №15 и №15А ще спират двупосочно на кръговото кръстовище в района. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи