Неделя,

За пример: Хлапета решиха да изчистят боклука

От: Стандарт, снимка Фейсбук -
За пример: Хлапета решиха да изчистят боклука
A
A
A

Две момчета, които сами решиха да изчистят боклука в родния си край, вдъхновиха социалните мрежи. Без инициативи и кампании, двете хлапета с колелетата си обикалят около града и пълнят торби с отпадъци, за да изчистят природата.

"Тези двама симпатяги - Нино Нинов и Антоан Савов, са се срещнали по пътя за Етрополе (местността Кашана) с колела, за да събират боклуци. Без никой да ги кара, проявили са  самоинициатива и виждате резултата. Тези деца са за пример и подражание както от връсниците си, така и за по-възрастните. Заслужават най-малкото похвала. Аз се гордея, че има такива хора. Децата са най-истински и чистите души. Всяка тяхна мисъл или действие е чиста и без предрасъдаци. Трябва да взимаме пример от тях. Благодаря им, че вдъхват вяра и надежда за едно по-добро бъдеще и че добротата у хората не е изчезнала", пише потребител във Фейсбук.

Публикацията е събрала много лайкове. "Браво на тези момчета! Заслужават похвала! Нека тези, които си хвърлят безразборно боклуците, да се замислят и да се засрамят!", гласи коментар.

Дано примерът на децата стане заразителен

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички