Четвъртък,

За пример: Хлапета решиха да изчистят боклука

От: Стандарт, снимка Фейсбук -
120
За пример: Хлапета решиха да изчистят боклука
A
A
A

Две момчета, които сами решиха да изчистят боклука в родния си край, вдъхновиха социалните мрежи. Без инициативи и кампании, двете хлапета с колелетата си обикалят около града и пълнят торби с отпадъци, за да изчистят природата.

"Тези двама симпатяги - Нино Нинов и Антоан Савов, са се срещнали по пътя за Етрополе (местността Кашана) с колела, за да събират боклуци. Без никой да ги кара, проявили са  самоинициатива и виждате резултата. Тези деца са за пример и подражание както от връсниците си, така и за по-възрастните. Заслужават най-малкото похвала. Аз се гордея, че има такива хора. Децата са най-истински и чистите души. Всяка тяхна мисъл или действие е чиста и без предрасъдаци. Трябва да взимаме пример от тях. Благодаря им, че вдъхват вяра и надежда за едно по-добро бъдеще и че добротата у хората не е изчезнала", пише потребител във Фейсбук.

Публикацията е събрала много лайкове. "Браво на тези момчета! Заслужават похвала! Нека тези, които си хвърлят безразборно боклуците, да се замислят и да се засрамят!", гласи коментар.

Дано примерът на децата стане заразителен


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички