Веселин Маринов с рецитал по време на „Бургас и морето“

Звезден музикален рецитал очаква зрителите в Летния театър по време на „Бургас и морето 2022“

Веселин Маринов с рецитал по време на „Бургас и морето“ | StandartNews.com

Звезден музикален рецитал очаква зрителите в Летния театър по време на „Бургас и морето 2022“. Веднага след изпълнението на 12-те песни финалисти в конкурса, обичаният от всички Веселин Маринов ще направи музикален поздрав към присъстващите в залата.

Веско влиза в „Бургас и морето“ и като част от журито, което ще класира песните в конкурсната част. Традиционно то е съставено от доказани професионалисти в различни области. Тази година в журито са още певицата Тони Димитрова, писателят Ваньо Вълчев, Диана Саватева – зам.-кмет „Култура, туризъм и спорт“, Кирил Вълчев – журналист и генерален директор на БТА, Петър Алексиев – композитор и носител на първа награда на „Бургас и морето“ през 2021 г.

Добрите новини не спират дотук! Конкурсът си има и чаровна нова водеща – Здрава Каменова. Актрисата написа и свеж сценарий на „Бургас и морето“, който е обещание за добро насторение и много усмивки на 30 юли.

Все още имате възможност да се сдобиете с билет за събитието, последните места са в продажба на касите на Евентим и Часовника!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай