Стрелба в София, има ранен

Стрелба в София, има ранен  | StandartNews.com

Престрелка в София е имало този следобед. Двама или трима души са причакали в засада друг. Стигнало се е до стрелба, като нападнатият мъж е отвърнал на огъня.

Изстрелите са отекнали в квартал "Връбница", твърди БГНЕС. Нападнатият е 60-годишен. Пострадалият пък е с рана в лицето.  Нападателите са избягали.

Според "Дарик" човекът се е прибирал в жилището си, когато е издебнат пред асансьора на блока от двама маскирани мъже. По негови обяснения пред полицията те са го нападнали и започнали да го бият. В опит да се защити мъжът, който няма криминални регистрации, е извадил законно притежаваното си оръжие и е стрелял по престъпниците. Единият от двамата би трябвало да е ранен със стоп патрон.

Случаят се изяснява от полицията, а двамата мъже все още се издирват. На местопрестъплението има една патрулка с полицаи. Преди това колите на служителите на реда бяха три. Очевидци отказват да разкажат какво са видели. От МВР съобщиха, че сигналът за извършеното престъпление е подаден към 16.15 часа. На място се извършва оглед, предприети са оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителите на престъплението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай