Страховит ромски бой подлуди полицията за ЧНГ

Две фамилии влязоха в адско меле

Страховит ромски бой подлуди полицията за ЧНГ | StandartNews.com

Страховит бой за ЧНГ между две фамилии в Шекер махала вдигна накрак пловдивската полиция днес по обяд. Екшънът завърши със счупена ръка, потрошена глава и осем арестувани, съобщи „Марица”.

Още сутринта на ул. „Кипарис“ в квартала избухнал лют скандал между представители на два клана и се наложило да се намесят органите на реда, за да укротят ядосаните махмурлии. На място пристигнал автопатрул от Трето районно и на участниците в кавгата били съставени предупредителни протоколи.

Около 12,30 ч обаче на тел 112 бил получен нов сигнал за масово сбиване на същия адрес в Шекер махала. Към мястото веднага били изпратени пет полицийски екипа от Трето, Второ и Шесто РУ, както и от СПС.

Пристигналите ченгета положили много усилия, за да укротят биещите се мъже и жени, сред които имало и пострадали.

Установено е, че от едната фамилия в мелето са участвали 43-годишният Асен Т., 47-годишната Калина М. и Ахмет М. на 21 години.

 

Срещу тях в юмручната разправия се включили петима – Симеон Х. – 27 г., Румен Х. – 38 г., Асен Х.  – 28 г., Митко Х. – 50 г. и Иван Х. – 43 г.

При медицинските прегледи на пострадалите се оказало, че Ахмет М. има счупен лакът и пръст на лява ръка. Калинка и Асен се разминали само охлузни рани в областта на крайниците.

От другата тайфа пък ранен се оказал Симеон Х., който имал травма на главата.

След като им била оказана медицинска помощ, пострадалите и останалите участници в мелето били откарани в Трето районно управление в „Кършияка“, където са задържани за 24 часа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай