Смарт Бургас ви ориентира за най-търсените локации днес

Това са болници, аптеки, хранителни магазини, институционални сгради, КПП

Смарт Бургас ви ориентира за най-търсените локации днес | StandartNews.com

Интерактивна геопозиционирана карта, която да ви насочи към най-търсените обекти по време на извънредното положение в Бургас, вече можете да намерите в Смарт Бургас и с линк в сайта на общината. Става дума за обекти като болници, аптеки, хранителни магазини, институционални сграда, КПП и др. Те са отбелязани със сини иконки. Ако на картата видите обект със зелена или синя иконка под формата на медицинско шишенце с кръст, значи там общината в Бургас и кризисният щаб перманентно осигуряват материали за дезинфекция – диспенсъри, мобилни мивки или др.

Интерактивната карта все още се допълва, но и сега може да е полезна на хората като ги ориентира до най-близката локация, където да открият това ,за което са излезли навън. Тя ще ви отведе до търсен обект не само в града, но и в съставните селища на общината.

Необходимия линк към интерактивната карта можете да откриете в сайта на община Бургас като влезете в големия банер „Информация за борба с коронавирус“ и вътре потърсите бутона Пунктове за дезинфектанти.

Електронната платформа Смарт Бургас има и мобилна версия, достъпна за инсталиране напълно безплатно в Google Play и App Store. В нея можете да откриете през компютър или телефон разнородна полезна информация, заредена в 17 модула: https://smartburgas.eu/bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай