Рок хитове ще звучат на Тюлбето, част от Тракийските празници

Богатата програма стартира в петък, 26-ти август

Рок хитове ще звучат на Тюлбето, част от Тракийските празници | StandartNews.com

Съвсем скоро започват „Празници в долината на тракийските царе“ 2022. Богатата програма стартира в петък, 26-ти август.

В тържествата участие ще вземат и „ROCK ‘N‘ ROLL & FRIENDS” - музикален проект на „OLD SCHOOL ROCK BAND” Формация.

Музикантите ще зарадват казанлъчани и гостите на града с вълнуващи изпълнение, сред които и вечните хитове на DEEP PURPLE,LED ZEPPELIN,WHITE SNAKE,RAINBOW,AC/DC  както и много рок музика.

Бъдете част от една истинска и незабравима рок вечер с приятели на 27 август /събота / от 20:30 ч. в парк „Тюлбе“ - Тракийска гробница.

„OLD SCHOOL ROCK BAND” Формация е съставена от три поколения изпълнители-професионални и непрофесионални музиканти,обединени преди повече от 8 години от своята голяма любов,дългогодишна дива страст и предпочитан стил и начин на живот,което е за тях е ROCK ‘N‘ ROLL –а в своите различни превъплъщения.

Родом от двете страни на Балкана-Казанлък и Габрово,те свирят в почти постоянен състав според ангажиментите си,но с такава отдаденост и перфекционизъм ,които могат да си позволят само истинските творци.За това издание е поканен да участва като гост барабанист известния музикант Ангел Ангелов от Велико Търново.

Музикантите от „OLD SCHOOL ROCK BAND” Формация са реализирали над 12 музикални проекта с мощна подкрепа от съмишленици и верни фенове от Казанлък.В тези изяви са участвали и много други работещи или живеещи в чужбина казанлъшки музиканти или докоснати завинаги от магията на Чудомировия град техни колеги и приятели от страната.

Разнообразният и богат репертоар от кавър изпълнения на вечните рок хитове и балади на групи като : DEEP PURPLE,LED ZEPPELIN,WHITE SNAKE,RAINBOW,AC/DC и много други се поднася от „OLD SCHOOL ROCK BAND” Формация с професионална прецизност и реверанс пред оригинала,но с характерната за всеки артист виртуозна интерпретация на изпълнението,което е истинско удоволствие за публиката и превръща концертите им на живо в неподражаем рок спектакъл.

„OLD SCHOOL ROCK BAND” Формация са изкушени да работят с различни в стилово отношение рок изпълнители и музиканти,като продължават да търси новото лице на вечния ROCK ‘N‘ ROLL в България,наследник на добрите стари традиции и модерното звучене.

Формацията за проекта „ROCK ‘N‘ ROLL & FRIENDS”, с който ще се включат музикантите в „Празници в долината на тракийските царе“ 2022  ще бъде в състав:

Вокал: Тони Иванов - Lavender Haze, Pantommind,Perfect Strangers-metal Band,Respect Band, “Тодиан”,Eridan

Ударни Гост Барабанист: Ангел Ангелов - "Торнадо","Абсолют", "Ексидънт","Colobar","Curls & Purls",“Тодиан”

Бас китара: Цветан Иванов - Rock Bands 70 s,80 s until 90 s KazanlakKитари: Пламен Чепанов - Остава, Al Di Meola,Jasen&Friends, Nikolo Kotzev's Nostradamus Rock Opera Project, Intelligent Music Project II – My Kind O’ Lovin’ Dr. Milen Vrabevski

Клавири: Джовани Дундаков - Inspiration, VICK Live Prodject The Voice of Bulgaria, Стенли Live Band,Dirty Fingers Dudes Band, Affection+Goatsucker

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай