Събота,

„Рено“ подкрепи община Ст.Загора с автомобил за доставка на храна

От: Стандарт -
„Рено“ подкрепи община Ст.Загора с автомобил за доставка на храна
A
A
A

Лек автомобил „Рено“ получи днес общината в Стара Загора от „ФБ Ауто“, която е официален представител на Рено и Дачия за града. Автомобила прие зам.-кметът на общината Иванка Сотирова и секретаря на общината Делян Иванов, които изказаха благодарност за оказаната помощ.

„В тези напрегнати и трудни дни все повече хора се включват в подкрепа на нуждаещите се. Ние също искахме да помогнем. Дейността, с която се занимаваме е такава, затова предоставяме автомобил, който да спомогне за обслужването на гражданите“, разказа Веселин Бонев, управител на фирмата.

„Колата ще бъде използвана за доставка на храна и консумативи на възрастни хора както в Стара Загора, така и в част от селата“, обясни зам.-кметът Иванка Сотирова. Тя изказа своята признателност на всички, които са съпричастни и подкрепят най-уязвимите групи старозагорци.

Автомобилът е напълно подготвен за път с включена годишна винетка и пълно автокаско. Той ще остане на разположение за нуждите на местната администрация през времето на извънредното положение.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички