Събота,

„Рено“ подкрепи община Ст.Загора с автомобил за доставка на храна

От: Стандарт -
140
„Рено“ подкрепи община Ст.Загора с автомобил за доставка на храна
A
A
A

Лек автомобил „Рено“ получи днес общината в Стара Загора от „ФБ Ауто“, която е официален представител на Рено и Дачия за града. Автомобила прие зам.-кметът на общината Иванка Сотирова и секретаря на общината Делян Иванов, които изказаха благодарност за оказаната помощ.

„В тези напрегнати и трудни дни все повече хора се включват в подкрепа на нуждаещите се. Ние също искахме да помогнем. Дейността, с която се занимаваме е такава, затова предоставяме автомобил, който да спомогне за обслужването на гражданите“, разказа Веселин Бонев, управител на фирмата.

„Колата ще бъде използвана за доставка на храна и консумативи на възрастни хора както в Стара Загора, така и в част от селата“, обясни зам.-кметът Иванка Сотирова. Тя изказа своята признателност на всички, които са съпричастни и подкрепят най-уязвимите групи старозагорци.

Автомобилът е напълно подготвен за път с включена годишна винетка и пълно автокаско. Той ще остане на разположение за нуждите на местната администрация през времето на извънредното положение.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията