Петък,

„Пътят към короната прави царицата!" - С тези думи кметът посрещна кандидатките за Царица Роза 2022

От: Стандарт -
117
„Пътят към короната прави царицата!" - С тези думи кметът посрещна кандидатките за Царица Роза 2022
A
A
A

Днес в Зала №6 на Общината се проведе първата среща с момичетата, които ще участват в надпреварата за короната на Царица Роза 2022г. Те бяха поздравени от Кмета Галина Стоянова: „Благодаря Ви за смелостта да се явите!“, приветства ги тя и отбеляза, че това е не трудно, а забавно начинание, която остава спомен за цял живот. „Пътят към короната прави царицата. Щом сте се явили – вече сте царици. Изборът на журито е все пак субективен.“, заяви Кметът на Казанлък към младите момичета като подчерта, че самото участие в конкурса е извървян красиво път. Тя даде основни напътствия на 12-класничките, за да бъде присъствието им приятно през цялото време на предизвикателството: „Всичко зависи от Вас! Ако сте свободни, одухотворени, усмихнати – това е зареждащо. Когато се притеснявате се вижда от първия до последния ред на залата.“, посочи Галина Стоянова и пожела на всички спокойствие и успех.

Кметът на Казанлък представи на бъдещите абитуриентки бе представен основния екип, който ще работи с тях за по-доброто им участие в конкурса – спектакъл за избор на Царица Роза 2022: коафьорът Стенли Нанчев, директорът на Музея по фотография Стефан Папукциев и инструкторът по зумба Гергана Начева. Те направиха първи генерални напътствия към момичетата. Те се запознаха и с програмата „Пътят към Короната“, по която започва подготовката им за спектакъла още от утре.

Галина Стоянова ги увери, че всичко ще бъде по правилата: „Гаранция, че този конкурс не е купен или продаден съм аз, като кмет. В журито никога не е имало случайни хора, на които може да се влияе.“, заяви тя и даде съвет кандидатките да се абстрахират от злонамерени коментари в социалните мрежи. Кметът на Казанлък пожела цялото участие в конкурса за избор на Царица Роза да бъде за младите момичета красиво приключение.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички