Първа среща на кмета с кандидатките за Царица Роза 2021

21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на Царица Роза 2021

Първа среща на кмета с кандидатките за Царица Роза 2021 | StandartNews.com

21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на Царица Роза 2021, се срещнаха за първи път днес с Кмета Галина Стоянова в  Зала 6 на Община Казанлък.

„Гответе се за красив празник, за розобер, за шествие... Надяваме се на добро време, за да проведем истински празник.“, сподели с момичетата Кмета на Община Казанлък. Тя ги приветства в Общината и каза: „Полагаме много усилия през годините да докажем, че в този конкурс няма лобита. Журито тази година ще бъде изцяло от посланици от нашите побратимени градове, така че журито да бъде абсолютно безпристрастно.“ Галина Стоянова пожела на претендентките за короната: „Бъдете здрави и неотразими на конкурса!“.

Поздрав към казанлъшките девойки в състезание за престижната титла отправи и Царица Роза 2020 Мария Петрова, която бе първата избрана виртуално: „В тези трудни времена използвайте тази възможност да се забавлявате!“ и пожела успех на всички.

„Времето до конкурса използвайте да изграждате приятелства!, прикани момичетата Николай Златанов, председател на Общински съвет – Казанлък. „Ще научите много нови неща, които ще Ви бъдат полезни в живота.“, посочи той.

Директорът на Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Димитър Кабаков даде основни насоки за участието на младите момичета в конкурса-спектакъл, който тази година организира той и екипът на театъра. Представлението ще се проведе за първи път в залата на Исторически музей „Искра“.

Смелите момичета представляват почти всички казанлъшки училища (без ПГ „Иван Хаджиенов“ и ПГ „Академик Петко Стайнов“). По време на представянето им бяха споделени много и разностранни интереси – бойни изкуства, балет, криминалистика, изобразително изкуство, медицина и много други. Участничките в най-стария конкурс за красота у нас се запознаха с мероприятията по програмата „Пътят към короната“, която ще обогати техните познания и умения, за да бъдат достойни посланици на красотата на Долината на розите и на тракийските царе. В началото на месец май предстои първата професионална фото сесия на хубавиците на Казанлък, една от първите им стъпки към 53-то издание на конкурс – спектакъла за избор на Царица Роза 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай