Промени в движението за концертите в Благоевград

Въвежда се временна организация на движението в Благоевград за концертите на БГ Радио и фестивала „Франкофоли“

Промени в движението за концертите в Благоевград | StandartNews.com

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград на 14 и 15 юни, когато се провеждат двата големи концерта на БГ Радио в града. Мерките ще бъдат в сила и на 21 и 22 юни по време на фестивала “Francofolies. Благоевград“. Целта на промените е да бъде осигурено безпроблемно движение на превозните средства в областния център.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“ в участъка от кръстовището с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за времето от 10.00 часа на 14.06. до 06.00 часа на 16.06.2019 г. Определен е обходен маршрут като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“,  в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“ за времето от 08.00 часа на 21.06. до 06.00 часа на 23.06.2018 г.

Движението ще се осъществява по  улица „Полковник Дрангов“, като ще се контролира от ОД на МВР-Благоевград.

Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул. „Джеймс Баучер“. При необходимост, ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМКА, както и на паркинги, в близост до парк „Македония“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай