Вторник,

Продължава раздаването на хранителни пакети във Враца

От: Стандарт -
138
Продължава раздаването на хранителни пакети във Враца
A
A
A

Продължава раздаването на хранителни пакети за крайно нуждаещи се хора от община Враца. Досега кампанията, която ще продължи и в следващите дни, е обханала над 270 крайно нуждаещи се жители на Враца и населените места от общината. На всичките 270 души до момента са осигурени хранителни пакети.

 

С дарените продукти от съвместната инициатива на местната администрация, Сдружение „Аз Обичам Враца“ и БЧК – Враца 80 души получиха безвъзмездно хранителни продукти от първа необходимост. В първия етап на кампанията са обхванати селата Мраморен, Голямо Пещене, Баница и Оходен, както и потребители на услугите по проект „СТИМУЛ“.
Хранителни продукти получиха още 191 души от града и населените места на Враца, като всеки пакет е с общо количество от 25 кг. Лицата са обхванати в рамките на проект “Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2“ по ОПРР.
Чрез кампанията на община Враца „Остани вкъщи“ през последните три седмици бяха доставени хранителни продукти и медикаменти на над 100 възрастни хора.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията