Политологът Първан Симеонов в „Красивите лица на Стара Загора”

Политологът Първан Симеонов, изпълнителен директор на Галъп интернешънъл, ще открие тази вечер в родния си град поредицата от срещи-разговори под надслов „Красивите лица на Стара Загора”.

Политологът Първан Симеонов в „Красивите лица на Стара Загора” | StandartNews.com


   Политологът Първан Симеонов, изпълнителен директор на Галъп интернешънъл, ще открие тази вечер в родния си град поредицата от срещи-разговори под надслов „Красивите лица на Стара Загора”. Инициативата на електронния сайт Долап.бг със съдействието на община Стара Загора и международния младежки център, е посветена на 140-тата годишнина от възстановяването на Стара Загора. Целта е младите хора в Града на липите да се срещнат и разговарят в неформална обстановка с известни старозагроци, специалисти в различни области с авторитет и признание, останали верни и предани на родния си град и на общността, за която допринасят максимално според възможностите си. Срещите ще се провеждат веднъж месечно. 
   "Тази поредица ни напомня, че където и да сме, имаме привилегията да сме част от един развиващ се град, град с история, град, който задължава. Надявам се да бъда полезен на младите хора на Стара Загора. Поканата ме поставя в една много важна ситуация – да разкажа за всичко, което ме свързва в града, с каузите. Не искам да загубя връзката си с града, затова се радвам, че участвам в нещо, което създава чувство на общност. Градът, трябва да е преди всичко общност на хората, без значение къде са те”, сподели Първан Симеонов преди срещата със своите съграждани.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай