Ст. Загора с поредно отличие

Община Стара Загора с номинация за честванията по повод 3 март

Ст. Загора с поредно отличие | StandartNews.com

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за кмет на месец март в месечното издание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. мартенското издание е посветено на честванията по повод Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България на тема „Духът на Свободата“.

Към момента Тодоров води убедително със 64,7% пред своите съперници в категория „Общини с население над 50 хиляди жители“- Иван Портник (кмет на Община Варна) и Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив).

Припомняме, че в  навечерието на Националния празник- 3 март алпинисти монтираха 32-метров трикольор на емблематичния паметник на Самарското знаме на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Хиляди старозагорци и гости на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“ в знак на почит и признателност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.

Конкурсът Кмет на месеца се провежда в три категории – големи, средни и малки общини, като във всяка има по 5 предложения.

Гласуването ще продължи до 31 март (включително) на платформата  https://www.kmeta.bg/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай