Четвъртък,

Община Стара Загора и ГБИТК организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона

От: Стандарт -
Община Стара Загора и ГБИТК организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона
A
A
A

На 26 април Община Стара Загора и Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) съвместно организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона. Предвижда се провеждането на индивидуални срещи (дигитални) за български производители или търговки фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар. Като ГБИТК ще предостави конкретни възможности и препоръки за навлизане на този пазар.

Събитието ще се проведе онлайн с начален час 10:00. По време на него  компании от Стара Загора ще могат да се срещнат с представител на Германо-Българската индустриално-търговска камара, който ще даде ценни съвети за това как могат компании от Стара Загора да развиват успешен бизнес в Германия и да си създадат партньорства с германски фирми.

В тази връзка Община Стара Загора кани всички компании, които имат интерес да се включат в информационния семинар, за което е необходимо да изпратят потвърждение да участие на e-mail: i.nikolova@starazagora.bg (тел.:042/614 612)в срок до 15 Април 2022 г. Записалите ще получат линк за онлайн срещата.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички