Областна администрация Видин ограничава достъпа

От там призоваха гражданите да се възползват от услугите по електронен път

Областна администрация Видин ограничава достъпа | StandartNews.com

От там призоваха гражданите да се възползват от услугите по електронен път

Във връзка с обстановката в страната по отношение разпространението на коронавируса COVID-19 и препоръките на Националния оперативен щаб, Областната администрация във Видин призова потребителите на административни услуги да се възползват от възможностите за заявяването им по електронен път, когато това е приложимо, или да ползват услугите на лицензиран пощенски оператор.

Гражданите, които разполагат с квалифициран електронен подпис, могат да ползват по-голяма част от предоставяните от Областната администрация електронни услуги през Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги.

Заявления за административни услуги ще се приемат и чрез:
• Системата за сигурно електронно връчване - https://edelivery.egov.bg/ - изисква се КЕП и профил в Системата;
• На електронни пощи: [email protected] и  [email protected] ;
• На факс: 094/60 10 76;
• Системата за електронен обмен на съобщения /за държавни институции и ведомства/.

Потребителите могат да получат информация за предоставянето на съответните от интернет страницата на Областна администрация-Видин.

При невъзможност за заявяване на административни услуги по електронен път, гражданите трябва да знаят, че Информационният център работи и са предприети всички мерки за дезинфекция. Работният процес се прекъсва регулярно за проветряване на помещението и дезинфекция.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай