Нашумелият инфлуенсър Станимир Георгиев ще бъде част от TEEN BOOM FEST’ 22 – Бургас

Георгиев ще се срещне с деца и младежи в специализираната СПОРТНА ЗОНА на фестивала

Нашумелият инфлуенсър Станимир Георгиев ще бъде част от TEEN BOOM FEST’ 22 – Бургас | StandartNews.com

Спортният инфлуенсър Станимир Георгиев, който доби широка популярност с участието си в риалити формата „Игри на волята” ще бъде част от TEEN BOOM FEST’ 22 – Бургас. Станимир Георгиев или Balkan Beast, както се подвизава в Instagram се показа, като един от най-силните мъже в България. Интересното е, че 29-годишният предприемач не винаги е изглеждал така. Само допреди няколко години той е бил с над 40 кг по-тежък, но с правилен режим на хранене и много спорт превръща излишното тегло в мускули. Неговата история е показателна за силната воля и дава мотивация на много млади хора.

Георгиев ще се срещне с деца и младежи в специализираната СПОРТНА ЗОНА на фестивала. С Balkan Beast ще си поговорите за правилната комбинация от изграждане на здравословни навици, хранене и тренировки. На място ще бъдат разположени още площадки за йога и пилатес, където ще ви посрещнат специалисти от студио „София“ – Бургас. Тук ще бъдат разположени още кошове за игра на баскетбол и уред за комбинирана тренировка „Гладиатор”.

Обичаният младежки фестивал TEEN BOOM FEST очаква гости от цялата страна този уикенд – 20 и 21 август, в пространството на Морска гара Бургас, където ще се съберат най-актуалните лица от екрана и социалните мрежи. Входът е безплатен!

С фен срещи ще участват повече от 40 актуални инфлуенсъри, сред тях са Aлександра Гърдева и EVA/Ергенът/ , Лили Аначкова, Мегсън, Ивайло Захариев, тик-токърът Живко Спасов – Кибритя, влогърът Андрей Кумбаров – Кумбата, Алпер Чочев, Димитър Пурнаров, Linsho, Presinka &Black Gogo, Sandeff &Stella, Chole & Ronsy, Maria Kharopoulou, Keiti Dallas & Коце Дянков, Светлозара , Йоан - Петър, Денислав Димчев и Ива Мандичева, Арти и Криси Дончева, Ясмин Кирилова,Alexcheto, BALLAN, Torino & Pashata & D-zasta.

TEEN BOOM FEST отново ще бъде сцена за вълнуващи срещи и добро настроение, за които ще допринесат и обичаните български изпълнители - Дара, Атанас Колев, вокално трио Deja Vu, Tорино и Пашата, диджей Панчо, Тита, EVA, Deni, Дара Екимова, RDMK, FIRE x DJ TEHO, V:RGO x EMIL TRF x MONEYSTAXS.

Фен срещите стартират от 16.30 часа. Концертната програма започва от 19.30 часа.

В зоната на фестивала ще бъдат позиционирани още шатри на "Съдърланд България", "EPAM BULAGRIA", "DECATHLON", Mall Galleria Бургас, ядки „Детелина”, "БУЛСАТКОМ", Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации - Бургас. В тях посетителите ще могат да направят консултация и да получат интересна информация.

TEEN BOOM FEST се реализира с подкрепата на Община Бургас. Официален медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай