Нагъл шофьор: Блъска, сваля номерата и бяга

Пострадалият младеж е в болница с контузии на главата

Нагъл шофьор: Блъска, сваля номерата и бяга | StandartNews.com

Шофьор помете младеж на спирка, свали номерата на колата си и избяга. Бруталната случка стана по обяд във Варна. По това време на автобусната спирка е имало много ученици.

Шофьор блъсна друг автомобил, спрял на спирка „Явор“ в морската столица, докато в него се качват пътници. При удара е пострадал един от тях, а виновникът за катастрофата избягал от местопроизшествието, съобщи "Монитор".

Според очевидци причинителят на катастрофата погледнал към падналия младеж и без дори да направи опит да му помогне, невъзмутимо свалил номерата на колата си и избягал от местопроизшествието.

Според очевидците, при катастрофата е пострадал автомобил с марка „Хонда", черен на цвят и с лилави линии по купето. Не е известно с какъв автомобил се е движил виновника за катастрофата.

На мястото е пристигнала линейка на Спешна помощ. Пострадалият бил в съзнание, но накуцвал. Спешните медици са го откарали в болница. По първоначални данни от болницата, пострадалият младеж е получил комоцио и контузии на главата.

„При ПТП-то е пострадал 18-годишен младеж, който е транспортиран в болница, нанесени са материални щети на спирката и на л.а. „Хонда“, потвърдиха от варненската полиция. Предприети са мерки за установяването на водача, причинил катастрофата и избягал от местопроизшествието.  От ОД на МВР-Варна призовават свидетелите на произшествието да се обадят в сектор „Пътна полиция“ на тел. 052 502 550 за да помогнат при разследването и по-бързото разкриване на избягалия виновник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай