Неделя,

На 5 юни остров Света Анастасия открива сезона с миди на тенекия, билкова бира и музика на живо

От: Стандарт -
616
На 5 юни остров Света Анастасия открива сезона с миди на тенекия, билкова бира и музика на живо
A
A
A

Остров Света Анастасия вече посрещна и изпрати хиляди гости през месец май. Но традицията е такава, че в началото на юни се избира един ден, на който символично се открива новият туристически сезон. Тази година инициативата е насрочена за неделя. Датата е 5 юни. Така че заповядайте, за да посрещнем заедно едно вълшебно и слънчево бургаско лято, изпълнено с много положителни емоции и незабравими мигове!

 

* Какво ви очаква в този ден:

 

Рано сутринта водолазите от клуб "Приятели на морето" - Бургас ще почистят морското дъно край острова. Същевременно ще извадят миди от естествената подводна ферма там.

Традиционно екипът на Острова ще приготви за вас миди на тенекия, от които да опитате безплатно. На място можете да си закупите от специалната билкова бира "Биле" и домашно приготвена медена лимонада със свежи ментови листа. Кухнята на ресторант „100 години назад“ е на ваше разположение с богатото си рибно меню.

Китаристът Николай Райков ще изнесе импровизиран концерт на плажа, а за финал ще открием новата барбекю зона на острова.

 

Кораб „Бургус“ ще отплава на 5 юни от Магазия 1, Морска Гара Бургас, в следните часове:

10.00;

13:30;

15:00;

17:00.

За да запазите места на кораба, е необходима предварителна резервация на 0882 004 124 или reservations@gotoburgas.com.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията