Меле на Тракия. Самоубийца прави обратен завой

Весела оставила майка си в пловдивското село Цалапица, но малко преди да тръгне обратно към София, съобщила, че ще се самоубие

Меле на Тракия. Самоубийца прави обратен завой | StandartNews.com

Зловеща катастрофа на "Тракия" предизвика 39-годишна жена, решила да сложи край на живота си.

Весела оставила майка си в пловдивското село Цалапица, но малко преди да тръгне обратно към София, съобщила, че ще се самоубие.

Майката позвънила на телефон 112, за да опита да предотврати трагедията. При присъединяването си към аутобана шофьорката, най-вероятно умишлено, навлязла в насрещното на 115-ия километър.

По-късно стана ясно, че се е разминала на косъм от сблъсък с тях и се е забила в мантинелата. Други два автомобила, които са се движили срещу нея, също са се ударили в съоръжението. В това време край произшествието преминал шефът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев и веднага се е обадил на Спешна помощ и на колегите си.

Младата жена е със счупен крак и счупена ръка, неадекватна. Тепърва психолози ще изясняват каква е причината за опита за самоубийство. Тежка катастрофа предизвика огромни задръствания на автомагистралата. От изхода на Пловдив до село Цалапица в посока София се образува километрична опашка в две колони.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай