Кметът на Казанлък, Галина Стоянова приветства Националната зимна академия

Събитието бе уважено от лидерът на партията Бойко Борисов, и вицепремиерът и министър на външните работи - Мария Габриел

Кметът на Казанлък, Галина Стоянова приветства Националната зимна академия | StandartNews.com

„Лидерството и мирът – отговорности и предизвикателства пред жените на ръководни позиции“. Събитието, което се провежда край Овощник събра 130 дами от структурите на ГЕРБ в цялата страна и бе уважено от лидерът на партията Бойко Борисов, и вицепремиерът и министър на външните работи -Мария Габриел .

„Жените са двигателят на обществото, играят важна роля в него, бъдейки не само двигатели на икономиката, но и носители на културата и семейните ценности. Техният принос е неизмерим, като формират бъдещето чрез образование и възпитание.Но и мъжете играят важна роля, защото без тях няма как да бъдем задвижени“, каза Галина Стоянова.

Кметът на Казанлък направи предложение през месец април следващата година да се проведе обща среща на ГЕРБ в Казанлък, когато ще бъде открит мащабния проект Светът на траките.

,,В ГЕРБ винаги сме отдавали значение на жените -имаме  комисар, кметове, вицепремиер, а на шести март и премиер жена. Винаги сме гледали в нашите листи да има жени, успешно е", заяви Бойко Борисов.

Сред основните теми в дискусиите на академията,която се провежда са образование, икономика, технологично развитие, бъдеще на пазара на труда, войната в Украйна и жените в местната власт. Лекторите на форума ще бъдат Мария Габриел, заместник-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев и народните представители Красимир Вълчев, Деница Сачева и Екатерина Захариева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай