Два дни с кубински дух в Казанлъшко

Сдружение "Младежки център за развитие-Взаимопомощ" и Посолство на Куба в България Ви канят на дни на Куба в Община Казанлък

Два дни с кубински дух в Казанлъшко | StandartNews.com

Сдружение "Младежки център за развитие-Взаимопомощ" и Посолство на Куба в България Ви канят на дни на Куба в Община Казанлък на 8 и 9 април, с участието на Нейно Превъзходителство Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България.

Програмата на събитията:

8 април, петък, Военен клуб Казанлък17:30-18:30 Откриване на изложба, посветена на Куба с участието на Нейно Превъзходителство Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България. Участници: Алексис Саласар артист от Куба, млади таланти от НУПИД "Акад. Д. Узунов" и Школа „Ренина” към НЧ „Възродена Искра-2000”.18:30-19:15 Концерт с латино ритми на възпитаниците на Надя Тончева от национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова” гр. Стара Загора.19:15-19:30 Микс от танци на „Zumba kids & junior с Гери”.19:30-19:45 Вокална школа „Мюзик лаб” при Военен клуб-Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

9 април, събота, НЧ „Пробуда-1920” с. Копринка11:00-12:00 Концерт на НЧ „Пробуда-1920” с. Копринка посветен на Куба. Представяне дейността на МЦР-Взаимопомощ.

Дните на Куба в Община Казанлък се осъществяват по проект "Зелена Европа" на програма "Европейски корпус за солидарност". Партньори на събитията на Сдружение "Младежки център за развитие-Взаимопомощ са Посолство на Куба в България с Нейно Превъзходителство Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България, Военен клуб гр. Казанлък, Община Казанлък, НЧ „Пробуда-1920” с. Копринка и НЧ „Възродена Искра-2000” гр. Казанлък, Център за развитие на човешките ресурси, Алексис Саласар артист от Куба, млади таланти от НУПИД "Акад. Д. Узунов" с ръководител Никола Вълчев, Школа „Ренина” към НЧ „Възродена Искра-2000” с ръководител Ренина Лекова, възпитаниците на Надя Тончева от национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова” гр. Стара Загора, „Zumba kids & junior с Гери” с ръководител Гергана Начева, Вокална школа „Мюзик лаб” при Военен клуб-Казанлък с ръководител Ганка Добрева, ресторант и хотел "Магнолия".

Очакваме Ви!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай