Детски хор и клуб по спортни танци ще участват в „Ах, тази любов"

Детски хор „Милка Стоева“ и танцови двойки от клуб по спортни танци „Бургас 1975“ ще участват в концерта „Ах, тази любов“

Детски хор и клуб по спортни танци ще участват в „Ах, тази любов" | StandartNews.com

Детски хор „Милка Стоева“ и танцови двойки от клуб по спортни танци „Бургас 1975“ ще участват в концерта „Ах, тази любов“. Събитието ще се проведе на 23 април (петък) от 20:00 часа в Клуб „Модерен Театър“.

Изпълнителите ще споделят с публиката си едно различно музикално и танцово преживяване извън голямата сцена – камерно, но с много чиста и силна емоция. Организаторите са избрали формата love rhymes (любовни рими). Между всяка песен и танц ще звучат мисли за любовта и стихове от популярната актриса от бургаския театър Невена Цанева, а в сетлистата за влюбени ще влязат обичани песни като „Fly me to moon” на великия Франк Синатра, „Ain’t no other man” на американска поп певица Кристина Агилера и други популярни песни.

Билети за „Ах, тази любов“ може да закупите от каса „Часовника“, на цена от 4 лева. Местата са ограничени, а посещението на събитието ще става при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай