Деца гостуваха в Дневния център за стари хора в Габрово

Те дойдоха да поздравят възрастните хора с настъпващите празници

Деца гостуваха в Дневния център за стари хора в Габрово | StandartNews.com

Малчугани от ДГ „Първи юни“, заедно със своите учители, посетиха Дневния център за стари хора в Габрово, за да поздравят обитателите му с настъпващите празници, съобщават от община Габрово.
С много празнично настроение и коледен дух, в уютна обстановка, малчуганите поднесоха кратка музикално-поетична програма.
Прекрасните стихове и песни искрено развълнуваха възрастните хора, които получиха и картички. Те пък от своя страна подариха на децата саморъчно направени сувенири и ги почерпиха с лакомства.
„Взаимната радост обогати децата с нови емоции и общочовешки ценности – обич към семейството, уважение към възрастните, признателност. Децата осъзнаха, че когато направиш малък жест, когато дариш усмивка, внимание, стопляш сърцата на другите! Благодарим на директора на дома за споделената емоция и отзивчивостта!“, казват от ръководството на ДГ „Първи юни“ по повод празника в Дневния център за стари хора и допълват, че екипът на детската градина е подарил на възрастните хора пано, което да им носи коледно настроение и надежда през цялата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай