Депутатите с трабанти

Депутатите с трабанти | StandartNews.com

Депутатски трабант стана хит на автомобилния фест във Велико Търново в събота. Той е на народния представител от Патриотичния фронт Милен Михов, който е и член на "Трабант клуб" в болярския град. Над 40 автомобила се събраха на шестото издание на феста вчера. На него присъства и зам.-шефът на парламента Иван Иванов.

"Господин Михов лобира за идеята част от депутатите да имат честта и привилегията да ходят на работа с трабанти", коментира зам.-председателят, цитиран от Фокус. Михов пък разказа, че с личния си автомобил се сдобива още преди 27 години, като и до днес той е в движение. "Преди години, когато се чакаше дълго за закупуването на автомобил, трябваше да избирам между трабант и москвич, разбира се, избрах трабанта. Скоро той ще стане софиянец и ще краси паркинга пред Народното събрание", коментира гордият собственик на немската кола. Той съобщи, че във феста участват както млади, така и възрастни собственици на трабанти.

"Дойдоха и очакваните чуждестранни гости от Румъния", каза Михов. И допълни, че подобен събор се провежда и в други градове на страната, но великотърновският фест е сред най-добре организираните и представителни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай