Благотворителен базар ще подпомогне казанлъшко семейство в ин витро процедура

Събраните средства от базара ще помогнат в сбъдването на мечтата на едно казанлъшко семейство – да имат собствена рожба

Благотворителен базар ще подпомогне казанлъшко семейство в ин витро процедура | StandartNews.com

На 23-и юли в магазин BILLA Казанлък, на ул. Бачо Киро №6, от 10:00 до 20:00 часа ще се проведе благотворителен базар на фондация „Искам бебе”, средствата от който ще помогнат на още едно семейство от Казанлък и региона да прегърне своето дълго чакано дете.

Координаторката на фондацията за Града на розите Силвия Пейчева ще ви очаква с щанд, пълен с различни подаръци, изработени от доброволци. Можете да направите дарение като закупите подарък с кауза.

Фондация „Искам бебе” стартира през 2007 година, когато основателката и рожденичка днес Радина Велчева се сблъсква с проблема безплодие. Именно фондацията е инициатор за създаването на Държавния ин витро фонд. На местно ниво фондацията подкрепя с различни инициативи през годините общинския ин витро фонд, както и различните инициативи на Inner Wheel Казанлък. От около 6 години BILLA партнира на фондацията в множество инициативи в цялата страна. Такава ще бъде и в събота в Казанлък.

Събраните средства от базара ще помогнат в сбъдването на мечтата на едно казанлъшко семейство – да имат собствена рожба. Семействата могат да кандидатстват за помощ във фондацията, след което на принципа на жребий се избират късметлиите.

За повече информация – на място на базара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай