Билети за представленията на Старозагорската опера и на място

Продажбата ще започва два часа преди спектакъла

Билети за представленията на Старозагорската опера и на място | StandartNews.com

Във връзка с огромния интерес, уведомяваме жителите и гостите на Казанлък за възможността да закупят билети за представленията на Старозагорската опера и на място,  на открита сцена на язовир „Копринка". Продажбата ще започва два часа преди спектакъла (от 18,00 ч.) и ще продължава до началото на съответното представление (20.00 ч.). Цената остава непроменена: централен сектор – 20 лв., странични сектори – 10 лв. Предварителната продажба на билети за музикалните събития на Старозагорската опера продължава и в момента на касата на Билетния център в Културно-информационния център на ул. „Искра”№4. (В празничната програма платените събития са изрично отбелязани със *(звезда). Всички останали събития в програмата за Тракийски празници 2021 са безплатни.) Телфони за контакти: - 0431/99553,  +359 885771464

В рамките на 16-те Празници в долината на тракийските царе на брега на древния Севтополис публиката ще може да се наслади: На 4 септември - Приказната ТУРАНДОТ – опера с кукли, на 5-и септември - музиката на Стинг в концерта STING THE OPERA, на 6-и септември - танцовата драма НЕСТИНАРКА под звездите.

Във връзка с организацията за провеждането на оперните спектакли на брега на язовир „Копринка“ час преди началото на представлението (19,00 ч.) движението около сцената и прилежащото пространство със седящи места ще бъде временно ограничено. Ограниченията ще важат до края на спектакъла. Придвижването ще бъде възможно свободно само за пешеходци. Асфалтовият път в района ще остане свободен за движение на МПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай