Епизод 9! Звездите са кодирани в Мадарския конник

Чинията на Ной и Варненското злато крият най-големите световни тайни

Звездите и космическите пропорции са кодирани в глобалния символ на България - Мадарския конник. Разкритието направи най-големият изследовател на древните цивилизации у нас проф. Христо Смоленов в подкаста на "Стандарт" "Чудесата на България".

Главният редактор Славка Бозукова разговаря с него за първата световна цивилизация, родена в българските земи. Новият Епизод 9 от подкаска бе излъчен на 21 февруари 2024 г., сряда. Може да го гледате в специалната рубрика Podcast в агенция „Стандарт” и в YouTube канала на „Стандарт”. Можете да слушате подкаста и в Spotify.

Мадарският конник е символ на небесните конници и техния земен път, категоричен бе проф. Смоленов. Той разкри, че размерите на скалния барелеф изобщо не са неслучайни.

Дялат втори Мадарски конник в София

Дължина към височина е 6 нипурски (шумерски) лакътя – към 5 шумерски лакътя.

Проф. Смоленов е категоричен, че първата световна цивилизация се заражда в българските земи. Това е цивилизацията Варна - Загоре. И доказателствата за това са в прочутата Чиния на Ной, открита от проф. Петко Димитров - един забележителен български учен и геолог от световна класа, и в най-старото обработено злато в света - Варненското.

Тук, в цивилизацията Варна - Загоре, се ражда метриката на древния свят - 1500 години преди Шумер и 2000 години преди великата пирамида в Гиза, каза Смоленов. Нещо повече - той е категоричен, че шумерската цивилизация тръгва от българските земи.

В последствие мерната единица на Нипур е вложена в основите на двореца в Плиска и в Тронната палата в Плиска, каза още проф. Смоленов.

В Епизод 9 ще чуете още:

* Шумерската цивилизация започва от българските земи
* Предците ни са управлявали Шумер 128 години
* Името Балкан е с шумерски произход
* Гените ни се откриват от Месопотамия до Италия

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи