Епизод 1! Акад. Васил Николов: Европа започва от България

Носим гени на 8000 години

Първата европейска цивилизация започва от българските земи. Доказателства за това даде най-големият специалист по праистория у нас акад. Васил Николов в епизод 1 от подкаста на „Стандарт” „Чудесата на България”.

„Стандарт” даде старт на телевизионното си студио с интервю на главния редактор Славка Бозукова за чудесата от праисторията.

Повече от 8 000 години животът по българските земи не е прекъсвал, това е чудо, каза акад. Николов. Ние носим в кръвта си гените на владетеля от Варненския некропол, както и на владетеля от първия европейски град и солодобивен център Провадия Солницата, посочи още той. Акад. Николов дописа историята, откривайки гроба на владетеля от Провадия, който е на 64 века.

За първи път в ефир акад. Васил Николов направи сравнения между Варненския и Дуранкулашкия некропол, разкри тайните на съкровището от Хотница и плочката от Градешница.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НОВИЯ YOU TUBE КАНАЛ НА СТАНДАРТ!

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ooo
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи
Николай Стоименов
преди 4 месеца

Още един набеден академик

Откажи