Йотова: Гласувах за връщане на държавността

Държавата трябва да се управлява от умни, можещи и грамотни хора

Йотова: Гласувах за връщане на държавността | StandartNews.com

Вицепрезидентът Илияна Йотова гласува и разкри какво очаква да се промени в България.

„Гласувах за връщане на държавността. За държава, която да се управлява от умни, можещи и грамотни хора, които знаят накъде водят България. За държава с грижа за всеки български гражданин, а не държава, която облагодетелства само една шепа хора, които станаха баснословно богати, не се посвениха да използват и тази тежка криза в момента, за да трупат дивиденти“, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова след като упражни правото си на глас.

"Гласувах за подредена държава с правила, в която всеки има своето достойно място, младите хора имат шанс да се развиват, а не напускат страната ни. Гласувах за държава, която мисли за своите сънародници зад граница не само по избори, а прави политики за тях и заедно с тях", посочи Илияна Йотова, информират от прессекретариата на президента.

Вицепрезидентът гласува с машина и подчерта, че е голям привърженик на машинното гласуване. Според Илияна Йотова приетите поправки в Изборния кодекс за смесения тип гласуване затрудняват изборния процес. Вицепрезидентът благодари на хората от изборната администрация, на които разчита за прозрачни и честни избори. Илияна Йотова призова българските граждани да не се страхуват и да упражнят правото си на вот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай