Цветанов: Строг контрол над изпълнителната власт

Републиканци за България ще работи за диалог и издигане авторитета на българските институции, каза лидерът на партията

Цветанов: Строг контрол над изпълнителната власт | StandartNews.com
  • Републиканци за България ще работи за диалог и издигане авторитета на българските институции, каза лидерът на партията

Искаме да заявим категорично и ясно позицията си, че ще работим за диалог и издигане авторитета на българските институции. Това заяви в Добрич председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който заедно с водачите на листите в Добрич и Русе - Светослав Петков и Петър Дяков, откри предизборната кампания в града.

ВИЖ ОЩЕ: Цветанов бие аларма!Пътната карта за газопреносната система изчезна

Цветанов изтъкна, че парламентът трябва да има висок обществен рейтинг, а контролът над изпълнителната власт да бъде висок.

ВИЖ ОЩЕ: Иван Анчев: Повече изборни секции в чужбина - по-интересен вот

„Убеден съм, че Републиканци за България като политическа формация трябва да имаме своите водачи на листи от различни етноси. В голямата си част, много са национал-популистиките партии, които ограничават възможността, а за нас е чест, че имаме достойни турци, имаме достойни арменци, евреи и всички етноси в страната ни, защото това е нещо, завещано от нашите деди, а многообразието е гаранция за успех и просперитет. Уважаваме всяко едно различно мнение“, каза още Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай