Марешки изненада с оригинален клип по телевизиите

Гласувайте ни задачи. Давам дума и се подписвам. Защото казаното отлита, а написаното остава, казва лидерът на ВОЛЯ

Марешки изненада с оригинален клип по телевизиите | StandartNews.com

„Гласувайте ни задачи. Давам дума и се подписвам. Защото казаното отлита, а написаното остава” – казва лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в клип, който до момента се очертава като най-оригиналното видео в тази предизборна кампания.  

В началните кадри се завъртат знакови професии – пекар, дърворезбар и лекар. Хора на духа, труда, интелекта и творчеството. Всеки от тях слага своя уникален отпечатък в това, което върши. Идеята е, че всичко, което правим, всъщност е нашият житейски подпис. Това, с което оставяме следа.

 

Кулминацията на клипа, обаче, води не към символичен, а реален подпис – този на политика под безпрецедентния Договор с Веселин Марешки. Типичната за договорите конструкция с Възложител и Изпълнител е въведена с думите:

„Време е за личности, които разбират, че народът възлага, а политикът изпълнява.“

Договорът е уникален, двустранен документ между кандидат за депутат и всеки избирател поотделно. Той прекрачва мъглявото понятие „обществен договор“  и преминава към класическо договаряне, познато от гражданското право – две страни, срокове и неустойки. Любопитното е, че гражданинът е издигнат реално до позиция на Възложител, което е новаторско и по всичко личи, че се приема добре от хората.

И видеото, и посланията се отличават рязко от стандартните предизборни клишета. Клипът е заснет с филмово качество и се откроява в рекламните блокове на телевизиите. Зад продукцията стои PR eкипът на Веселин Марешки,  режисьорът  Ясен Григоров  и  продуцентът Александър Христов от „Албион филмс“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай