Каракачанов: ВМРО прескача бариерата от 4 %

Със сеене на клевети не се постига нищо друго, освен объркване на хората, обяви вицепримиерът и министър на отбраната

Каракачанов: ВМРО прескача бариерата от 4 % | StandartNews.com

ВМРО не се притеснява от 4-процентната бариера за влизане в 45-ото Народно събрание, заяви във Велико Търново вицепремиерът и лидер на партията Красимир Каракачанов.

Със сеене на клевети не се постига нищо друго, освен объркване на хората и разделяне на нацията на враждуващи лагери, коментира вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов. Според него демографията, живот в сигурна държава, икономиката и развитието на селското стопанство трябва да са каузите, които да обединят политиците: 

„Четирипроцентовата бариера ние ще я прескочим и то убедително. Притеснява ме как в следващия парламент с подобни политици, които се мразят помежду си, ще се прави някакъв консенсус в името на това да се прави нещо полезно за хората“. 

Във Велико Търново Красимир Каракачанов се включи в отбелязването на 148-ата годишнина от гибелта на Апостола на свободата в Националния военен университет „Васил Левски“ и в общоградското поклонение. За историческия спор 18 или 19 февруари е датата на гибелта на Левски, Каракачанов коментира: 

„Важното е друго – как прочитаме Левски, а не кога го почитаме. Ако го четяха правилно последните 30 години българските политици, България щеше да е друга“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай